BROCHURE >

Aere Docking Solutions werd opgericht in 1998 als Praktek, Inc., een bedrijf dat zich toelegt op het ontwikkelen en implementeren van “praktische technologie” producten.

Het hoofdkantoor is gevestigd in Coral Springs, Florida, ze zijn wereldwijd bekend om onze innovatieve producten voor de maritieme industrie.

 
aere-logo-fenders-inflatable-superyacht
fendercover-stootwil-hoes-fendasox-neopreen-superyacht-supplier

Aere Opblaasbare Fenders heeft als eerste een lichtgewicht stootwil ontwikkeld  voor de Superjacht bouw . Er zijn meer dan 40 soorten en maten en om elk type schip te beschermen: recreatieve, commerciële of militaire  schepen.

Opblaasbare (jetski-) Docks en Platforms  behoren ook tot hun specialiteit.Het grote voordeel van al deze opblaasbare producten is het lichte gewicht en ze nemen veel minder ruimt in bij opbergen, ook het leeg laten lopen is een fluitje van een cent.

De AERE fenders worden gelijmd met 3-7 lagen en ook gelast, tevens is het mogelijk een extra laag van hetzelfde materiaal erbij te nemen.

Wij leveren deze AERE fenders al 15 jaar aan de Nederlandse Superjacht-bouwers. Deze Superjacht bouwers gaan alleen voor kwaliteit. In 2014 hebben wij deze fenders ook geleverd aan de Zweedse Marine.

Bij de AERE producten horen ook de Fenda-Sox Fender Covers, en de nieuwe Neopreen Covers, deze worden geproduceerd voor alle fender productlijnen in de AERE fabriek in Zuid-Florida.