60 jaar Polyform fenders en boeien!

Dit jaar 60 jaar Polyform! Mijn vader Roel Elfring begon met importeren van het Noorse merk Polyform stootkussen en boeien in 1961,
en Maru doet dit nu ook 25 jaar, Het is fijn om zo’n lange werkrelatie te hebben en dat met een topproduct! Onverwoestbaar.

Dit nog eens leuk! de nieuwe generatie watersporters!

Van: Sleperproject Scouting Admiraal de Ruyter, Krimpen aan de Lek: website >

Kijk eens aan! met dank aan Watersportdirect en Maru Watersport & Industrie is de gehele vloot van de vereniging voorzien van mooie nieuwe schone fenders.
Alles mooi in kleur dus weg met die rare oranje en net niet meer witte lekke dingen die we hadden!

#polyform #fenders #watersport #scouting

polyform boei

Bank van Polyform boei

lekker chillen op een Polyform bank

Boeiend ontwerp van een stadbank, gemaakt van Polyform A-serie

Sem scholier & Avonturier

heerlijk zulke mensen, tuurlijk heeft Maru gesponsord!:

https://www.sem-at-sea.nl/

Het wordt nu tijd om ook de zeeën te verkennen! Dit wil ik (Sem) meteen groots aanpakken, door het ruime sop te kiezen en vanaf oktober 2019 een half jaar op een ‘tall ship’ de Atlantische Oceaan over te zeilen, via de historische West-Indische handelsroute naar de Caraïben en weer terug, terwijl ik onderweg ook mijn schoolwerk doe. Naast het zeilen zal ik kansen aangrijpen om expedities aan land te doen.
Om dit avontuur mogelijk te maken, heb ik sponsors nodig. Ik hoop dat u mij wilt helpen! Alles is welkom, en wordt gewaardeerd!

steiger-haven-mat-antislip

Gladde steigers?

 

steiger-haven-mat-antislip2

Heeft een last van gladde steigers- pontons hellingbaan?

neem dan deze  koppelbare Antislip-mat: om veilig over de steiger te lopen.

De soepele rooster-tegels zijn gemaakt van recycled plastic, 50x50cm, aan elkaar te koppelen, eventueel met safety gele band ernaast, nog veiliger.

polyform stootwil

Polyform heavy duty fender ISO 9001

Heavy duty fenders: Met trots kunnen we melden dat Polyform AS nu een ISO-gecertificeerd bedrijf is volgens ISO 9001: 2015 en ISO 14001: 2015.polyform stootwil

megafend-inflatable-fender2

Supersterke lichtgewicht fenders van Megafend

Bekijk deze film over onze nieuwe sterkste lichtgewicht fender van Megafend, qua schuring beter dan hypalon, voor schepen vanaf 60 mtr, (kleiner mag ook natuurlijk) en commerciële vaart, zoals ferries, offshore en baggerschepen. Bovendien zijn deze fenders gelast ipv gelijmd.

 

floor-matting-non-slip-self-draining-safety-heronrib

heeft u een vloerprobleem? wij hebben de oplossing!

Anti-slip Vloermat Heronrib is een robuuste beschermingsmat met goede anti-slip eigenschappen.

voor comfort aan boord en bescherming van materiaal/bemanning.

Deze vloermat is tevens zeer goed afwaterend en is anti-bacteriëel

floorline-heronrib-floor-matting-vloermat-superjacht-binnenvaart-tankers-marine-keuken-teak-deck-protection-non-slip-anti-slip-swimming-pool

Veel reden om de anti-slip vloermat Heronrib te gebruiken:
Te gebruiken voor kuip, bak-kisten, ankerbak, loopplank, steigers, jollen-helling douche-ruimtes, bij werkzaamheden aan boord van superjachten, ter bescherming van teakdek en gangway.
Toepassing: visboten, zeilboten, motorboten, superjachten, commerciële vaart, havens, sauna, horeca, steigers, sportcomplexen en kleedkamers.

NIEUW!  Floorline de 1-laags beschermende mat is nu ook anti-bacteriëel, deze wordt veel gebruikt in keukens en kombuizen, wel zo hygiënisch.

gemakkelijk: per rol te verkrijgen en in voorraad.

floorline-floorline- matting-vloermat-superjacht-binnenvaart-tankers-marine-bescherming

FL 006/29

floorline-heronrib-floor-matting-vloermat-superjacht-binnenvaart-tankers-marine-keuken-teak-deck-protection-non-slip-gangway

 

 

ga naar vloermatten- pagina>

Maru.nl steunt dewildevaart.nl

Dewildevaart.nl> biedt aan jongeren vanaf achttien jaar voor wie betaald werk (nog) geen realistische doelstelling is, een leer-werktraject op een kadewerkplaats en schip met als doel ontwikkeling van maatschappelijke, sociale en arbeidsmatige vaardigheden.

De jongeren leren samenwerken, zelfredzaamheid, omgaan met tegenslag en zichzelf waarderen. Ze worden opgeleid tot bootsmaat, matroos of ambachtsman/vrouw en kunnen daar erkende certificaten voor behalen.Na een goed doorlopen traject op de kadewerkplaats en voldoende vaar- en werkuren op één van de schepen van De Wilde Vaart, stromen jongeren door naar een werkervaringsplaats op een aangesloten bedrijfsschip of nautisch bedrijf.

Met een tiental klassieke zeilschepen en binnenvaartschepen hebben zij een commitment afgesloten. Zij bieden hun schip aan voor klein onderhoud of voor plaatsing van een jongeren op hun schip.
Uiteraard hebben wij dit goede project gesteund met onze stootwillen, de Polyform HD-serie, deze heavy duty stootwil wordt gebruikt voor binnenvaart en offshore. Deze stootwillen kunnen tegen een stootje.

sv14-zeilboot

Zeilboot voor mensen met een beperking

We wensen je fijne feestdagen en een windvol 2018! In plaats van kerstkaarten hebben we de organisatie SV14.org> ondersteund.

Ontworpen door Simonis en de Voogd Design, een snelle en veilige zeilboot voor mensen met een beperking. Ze maken dit gratis beschikbaar voor iedereen die deze boot wil bouwen, er is al een model vanaf 3600 euro! geweldig toch! en in de loop van 2018 zullen we er zelf 1 bouwen voor gebruik op de Westeinder in Aalsmeer.

Ocean Clean Up

Het is belangrijk onze oceanen schoon te houden en daarom levert Polyform een bijdrage aan “The Ocean Cleanup Program” en “Hold Norge Rent”, dat afval in oceanen en kusten opruimt. Een bijdrage aan de toekomst.

Dit project is overigens opgestart door De Delftse luchtvaart- en ruimtevaarttechniekstudent Boyan Slat (19), hij heeft een concept ontwikkeld waarmee de 7.250.000 ton plastic afval in de wereldoceanen opgeruimd kan worden.

OCEAN CLEAN-UP >

Mets 14-16 november in Amsterdam

Mets 14-16 november in Amsterdam

Polyform Noorwegen

Polyform A.S. Noorwegen stand 12.281: uitvinder van moderne boei en spatborden. Ze hebben een nieuw modulaire diep-waterboei-systeem, een drijfvermogen van 100 ltr, die u kunt opbouwen met meerdere blokken en voor gebruik onderwater op diepte.

Megafend Mooring-producten

De stand is  in het Superyacht Pavilion 11.100, ze hebben nu polyurethaan-opblaas stootwillen: sterker dan sterk: voor Superyacht > 80 mtr, Navy, Commercial Ships.

Plastex-matten

Plastex Matting stand 12.542, alle soorten vloer- en beschermingsoplossingen, zoals heronrib – vloerlijn – vynagrip, slipweerstand, antivermoeidheid, anti-bacterieel
NIEUW: Floorline is nu ook anti-bacterieel , dus ook goed in keukens en opslag van voedsel.

Aere docking-Solutions

Stand 12.607 van de VS-NMMA-stand, ze hebben hun unieke opblaasbare werkplatform en opblaasbare platte stootwillen.

WK Soling 16-22 sept. 2017 Muiden – NL

Het WK Soling wordt dit jaar in Muiden verzeild 16-22 sept. Het WK sponsort vanwege deze roze Soling :
en Maru-Watersportdirect sponsort het WK, minstens 35 zeilboten aan de start, deze voormalige olympische klasse groeit weer in Nederland en terecht! een zeer snel schip met spinaker en een echte eenheidsklasse. Ons eigen team doet ook mee de NED-34
superyacht-fenderhook-megafend

Megafend: Speciale haak voor tender vast te maken

Maru heeft een #Megafend custom haak gemaakt voor het vastmaken van een tender op een #Superyacht. Breedte 30 cm, wol aan de binnenzijde , leer boven op de haak en drie bevestigingsogen

stootwillen-heavy-duty-stootkussen-inflatable-light-weight-fenders-boot-offshore-binnenvaart-navy-sleeper-tugs-polyform-hdf-serie

Eerste heavy duty Polyform fender HDF30 geleverd.

De offshore heavy duty fenders van Polyform zijn een groot succes, vanwege hun sterkte, de grootste heavy duty fender is nu op de markt en is geleverd aan de offshore-bagger bedrijf.

chafe-gear-fluffy-megafend-fenderline-superyacht-supplier

Maru Watersport & Industrie Superjacht projecten 2015

Projecten die Maru heeft gedaan in 2015 zijn o.a. , 2015 Huisman SY Sea Eagle, 2015 Amels MY Madam Kate, 2015 Boskalis Offshore windpark project, 2015 Holland Jachtbouw SY Topaz,   (o.a. Megafend fenderhooks and transomfenders, Aere fenders, Polyform buoys).

transomfender-superyacht-supplier-bumper-marine-fender-megafend-solid

Megafend transom-fender en fenderhaken

November 2014 geleverd aan M/Y Rock-it, een transom-fender voor aan het zwem-platform, waar de tenders aanleggen, deze transom-fender is gemaakt van waterdicht schuim, afgedekt door hypalon en anti-sliplaag, deze fenders worden er tijdens het varen afgehaald. Tevens hebben wij de fenderhaken voor dit schip geleverd, ook een “piece of art” voor dit superjacht, hiermee kan je de fenders in hoogte verstellen en beschermt het de lak van de railing.